onsdag 4 juni 2014

Respektera kvinna rätt för att göra abort

 I många landet det är förbjudet att göra abort om barn eller mamma är friska.  

För de första Jag tycker att det är dåligt och örattvis och själviskt eftersom kvinnor är rätt att bestämma över sin egen kropp.
Om statens tvinga kvinnor att spara eller fortsätt sin graviditeter,vad ska hända efter?ska de hjälpa hennes att ta hand om barnen? jag tror inte.
Om statens eller man bestämma att alla är rätt att göra abort ,kvinnor skulle inte göra illegala aborter som kan bli farlig för hennes hälsa.
 Alla som säger att abort måste blir förbjudas   eftersom det ökar risken för missfall eller medicinska komplikation senare i livet är fel eftersom de är en Amerikans psykos som sätt att bara stress kan blir risk för missfall. 
Till exempel det finns många kvinnor som var gravid efter en våldtäkt ,om hon är tvinga att spara graviditeter dennas barn ska bli oönskade eftersom när mamma ska titta på barn hon ska bara tänka för var hända förut.


För de andra barn kan inte föda barn. ett yngre flicka kropp är inte fartig uppväxten och en graviditet kan bli farlig för hennes hälsa.En flicka live moder är so liten och en barn kan inte växa in alla graviditeter period En barn kan bara tänka att äta och .leka .Hur kan hon ta hand om en liten nya liv om hon kan inte ta hand om sin själv.Jag känner en kompisar som har fött barn när hon var 12 år.De var hennes mamma som hade gjord alla.Hon tänkte bara att go leka och idag hon kan inte blir gravid egen .Läkare är ta sin liv moder eftersom de var skada.
De är öravis för barn. Barnen måste växa upp med sina riktiga föräldrar.
En yngre flicka som föda barn ska missa sin utbildningar och blir en dåligt exempel för samhälle.

Dessutom Om en kvinna vänta ett barn som sjuk till exempel ett barn som ska föda handikappad eller ett barn som har Downs Syndrom ,man är rätt att göra abort för barn och mamma säkerhet och komfort.Man skulle inte behöva slöa pengar för medicin om han vet att barnen ska död en dag.Också om kvinna är en sjukdom till exempel cancer och hennes medicine som om ta go inte med en graviditet ,för hennes säkerhet hon ska göra abort för försatte sin liv hon ta hand om hennes hälsa

Tillslut s´Snälla regering lyssna på mig ock alla kvinnor .För Veras hälsa förbjuda inte abort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar